Dragi Futurini klijenti, partneri i prijatelji, želimo sa Vama da podelimo uzbudljive vesti. Od 28. maja 2021. godine, dostupan je novi Futurin veb-sajt.

Više od tri decenije se trudimo da ispunimo Vaše želje i pružimo Vam neprikosnovenu preciznost, detaljnost i pouzdanost prilikom kreiranja proizvoda. Višegodišnje iskustvo u poslovanju nas je naučilo tome da je sposobnost prilagođavanja tržišnim zahtevima jedina garancija upeha. Zbog toga smo odlučili da je sada pravo vreme da se prilagodimo Vašem bržem načinu života i da Vam učinimo Futurinu ponudu još dostupnijom i preglednijom.

U želji da sa Vama izgradimo dugoročni odnos baziran na međusobnom poštovanju i poverenju, kreirali smo novi veb-sajt, na staroj adresi, ali sa nešto drugačijim dizajnom.

Futurine usluge

Prva želja koju smo imali prilikom razvijanja veb-sajta je bila da Vam Futurine usluge budu “na dohvat ruke”, te da jasno i precizno bude navedene sve usluge koje pružamo. Imajući ovo u vidu, stvorili smo sekciju Usluge, koji Vam omogućava da se upoznate sa pet osnovnih koraka kroz koje svaki grafički proizvodi prolazi – Projektovanje, Dizajn i priprema za štampu, Štampa, Grafička dorada i Pakovanje i otpremanje. Ispod svakog od navedenih koraka, nalazi se kratak opis koji objašnjava procedure, procese i mašine karakteristične za dati korak.

Futurini proizvodi

Tokom dugogodišnjeg poslovanja smo uspešno kreirali nekoliko hiljada grafičkih rešenja za preko 1.500 zadovoljnih klijenata. Svaka od tih rešenja su jedinstvena i prilagođena potrebama datog klijenta. Kako bismo Vas upoznali sa Futurinim proizvodnim mogućnostima, u okviru početne stranice veb-sajta, izlistali smo kolekciju inovativnih grafičkih proizvoda.

Futurine novosti

Futura tim neprestano radi na unapređenu i modernizaciji svog proizvodno-poslovnog prostora, kao i na proširenju znanja svog stručnog kadra. Izuzetan broj kompanijskih aktivnosti se dešava “iza zavese”, te nije vidljiv klijentima i partnerima. Imajući ovo na umu, sekciju Novosti smo posvetili vestima koje se tiču Futurinog napretka, ali i vestima iz oblasti grafičkog dizajna i štampe. Sekcija Novosti pratiće sve Futurine uspehe i neprekidno Vas obaveštavati o trendovima u grafičkom dizajnu i štampi.

Brzo kreiranje zahteva za ponudu

Za sam kraj želeli bismo da napomenemo da ostvarenje saradnje sa Futurom nikada nije bilo lakše. Kreirali smo posebnu sekciju na veb-sajtu, Zahtev za ponudu, koja Vam omogućava da za samo par minuta definišete tehničke specifikacije Vašeg projekta i pošaljete ponudu. Nakon što primimo Vaš zahtev, obratićemo Vam se u što kraćem mogućem roku.

Hvala Vam što pratite rad Future svih ovih godina i što ste nam ukazali poverenje! Biti deo Vašeg uspeha je čast i privilegija. Trudićemo se da, u godinama koje dolaze, opravdamo Vaše poverenje, kvalitetom izrade grafičkih proizvoda i izuzetnom ljubaznošću.

Futura tim