Od ideje do
izuzetne stvarnosti.

Efikasno i efektivno projektujemo, dizajniramo i štampamo proizvode. Posebnu pažnju posvećujemo svakom detalju grafičkog proizvoda jer verujemo da detalji čine produkt jedinstvenim i potpunim.

Projektovanje

Proces projektovanja grafičkog proizvoda je prvi korak u realiziciji najboljeg tehničkog rešenja koji odgovara potrebama i željama Vašeg preduzeća.

U ovom koraku, vršimo analizu i odabir vrste štampe i materijala, kako bismo osigurali maksimalan kvalitet Vašeg proizvoda.

Dizajn i priprema
za štampu

Na osnovu informacija, zahteva i materijala koji ste nam pružili, kreiramo idejno rešenje i dizajn proizvoda.

Procesi prelamanja i pripreme za štampu se odvijaju prema najvišim grafičkim standardima.

Štampa

Uz pomoć visokokvalitetne opreme poslednje generacije, vršimo prvenstveno ofset i digitalnu štampu, uz prateće tehnologije (sito štampa, UV štampa, tampon štampa i slično).

Ofset štampa i digitalna štampa predstavljaju idealnu kombinaciju i rešenje za različite proizvode velikih i malih tiraža.

Grafička dorada

U ovoj, poslednjoj fazi procesa proizvodnje proizvodima se dodaju različite vrste grafičkog poveza i proizvodi se oblikuju.

Pored toga, nudimo i usluge lepljena i kaširanja, zatim usluge šivenja tabaka, sečenja na format i oblike i usluge oplemenjivanja proizvoda.

Pakovanje i otpremanje

Finalni proizvod se pažljivo pakuje i šalje primaocu proizvoda, odnosno, Vama.

Dodatno, nudimo Vam mogućnost iznajmljivanja magacinskog prostora.

Pošaljite nam zahtev za ponudu, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.